Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Den Dolder Caravans VoF met grote zorgvuldigheid samengestelden alle moeite is genomen om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website ten alle tijden voorbehouden. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website. Wij adviseren u dan ook om bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden te controleren. De verstrekte informatie op deze website kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

 

Den Dolder Caravans VoF aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website en is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze website of van het afgaan op onjuiste informatie op deze website

 

Verwijzingen naar sites die niet door Den Dolder Caravans VoF worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Den Dolder Caravans VoF uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Den Dolder Caravans VoF worden onderhouden wordt afgewezen.